Nytt år, förändringar som sker

God fortsättning!

Då är det 2018, och nytt år skall inspirera till förändringar, sägs det.

För egen del innebär det mer möjligheter till att positivt påverka människors liv. Vi spenderar 8+ timmar på jobbet, och under den tiden tycker jag man borde må bra, eller hur?
Man behöver balans i livet. Åtta-nio timmars eländigt jobb följt av åtta timmar med dålig mat, ingen träning som avslutat med mindre än åtta timmars sömn får konsekvenser för både arbetet och din egna hälsa.
Då är det bättre man försöker få ordning på livets vardagskedja och har det riktigt bra över loppet av ett dygn, tycker jag. En bra arbetsmiljö med bra lunch och ergonomiskt riktiga stolar följt av en aktiv fritid med hälsa i centrum och många timmars sömn.

Som en del i arbetet för ett bättre (arbets)liv så har Hälsorådgivarens podcast Vårhälsa bytt namn till Arbetsmiljö&Hälsa (www.arbetsmiljohalsa.nu). Nu kommer podcasten på veckobasis att sprida kunskap om hur du kan förbättra både din arbetsmiljö OCH din personliga hälsa med hjälp av samtal med diverse kunniga människor. Redan nu planeras och spelas det in avsnitt med dessa fantastiskt inspirerande människor, och första avsnittet är mindre än två veckor bort. Hur bra låter inte det?

Må väl, och tänk på att välmående börjar med ett beslut- ditt.

 

/Andreas

Nytt år, förändringar som sker
Rulla till toppen